Sabbatical Drs. Romans

Sabbatical Drs. Romans

Het huisartsen vak is mooi en met momenten ontroerend. Met het ouder worden van de bevolking en het verschuiven van problematiek vanuit het ziekenhuis naar de huisarts wordt de druk op mij als huisarts groter. Ik maak veel uren op de praktijk. Daarbij nog in de avond en weekenden, diensten op de huisartsenpost en de verplichte bijscholingen.

Naast huisarts ben ik natuurlijk ook mama van 3 zonen, die ondertussen bijna 14, 12 en 9 jaar oud zijn. Soms is het lastig om mijn werk te combineren met voldoende aandacht voor mijn privé. Om die reden heb ik besloten een korte periode vrij te maken voor mijn gezin. Vanaf woensdag 24 april 2024 t/m maandag 19 augustus 2024 zal ik vrije tijd opnemen om er fulltime te zijn voor mijn ‘mannen’.

Natuurlijk laat ik mijn patiënten niet in de steek. Al mijn uren op de praktijk zullen overgenomen worden door collega huisarts Anne Jeurissen (zie bijgevoegde foto). Misschien dat velen haar al kennen van haar tijd als huisarts in opleiding onder mijn hoede in 2021-2022. En ook nu ondersteunt ze ons team bijna wekelijks op de maandag.

Vanaf dinsdag 19 augustus 2024 ben ik er weer als vanouds, met hernieuwde energie.

Cecile RomansTranslate »
Call Now Button