Nieuwe HUISARTS IN OPLEIDING

Nieuwe HUISARTS IN OPLEIDING

Graag stel ik mij via deze weg alvast voor! Ik ben Manouk van Mourik en ben 27 jaar. Op 2 september ben ik gestart met de opleiding tot huisarts en aankomend jaar zal ik werkzaam zijn in deze praktijk. Drie jaar geleden ben ik afgestudeerd als arts aan de Universiteit van Maastricht. In de afgelopen jaren heb ik voornamelijk ervaring opgedaan binnen de Cardiologie. Ik heb op de afdeling Cardiologie van het Zuyderland Medisch Centrum gewerkt, en ben aansluitend gestart met mijn promotieonderzoek. Dit onderzoek richt zich op de hartritmestoornis boezemfibrilleren, en zal ik in de komende jaren verder afronden. Met veel plezier ga ik nu beginnen aan de huisartsopleiding, en ik kijk er erg naar uit om komend jaar in deze praktijk te mogen leren en werken!Call Now Button
Translate »