Nieuwe huisarts in opleiding

Nieuwe huisarts in opleiding

“Mijn naam is Manon Resing, 27 jaar oud, en sinds 1 september ben ik gestart als eerstejaars huisarts in opleiding in de praktijk. Onder supervisie va drs Nicolaes en drs Romans zal ik dit jaar in de praktijk werkzaam zijn. Nadat ik mijn geneeskunde opleiding heb afgerond, ben ik werkzaam geweest op de SEH en kindergeneeskunde in het Zuyderland MC en heb ik in de zomerperiode uitgeholpen in het verpleeghuis in Glana (Geleen). Ik ben woonachtig in Geleen en in mijn vrije tijd hou ik van sporten (tennissen en groepslessen bij de fitness), lekker eten met vrienden en gezellig borrelen.

Ik kijk er naar uit om jullie in de praktijk te leren kennen en om jullie hopelijk verder te kunnen helpen met al jullie vragen en klachten! Tot ziens.”

 Translate »
Call Now Button